Prima pagină > politichia > Romania, sluga altora

Romania, sluga altora


Dupa cum e proverbul ala ca sluga te-ai nascut, sluga mori tot asa se pare ca este destinul neamului romanesc. Am gasit undeva o  informatie care spune ca Romania la initiativa generalului Antonescu putea pune capat celui de-al doilea razboi mondial in 1943 (i).  Dar marile puteri (SUA, URSS si M Britanie) au refuzat deoarece fusese o intelegere ca lupta pana la predarea neconditionata a adversarilor. Iar Antonescu avea si el niste pretentii la o tara reunita. Acum stau si ma gandesc cine a ciopartit Romania? Pai tot Stalin si Hitler (pactul Ribbentrop-Molotv)  adica URSS si Germania. Acum idea e ca URSS a fost si agresor (prin parte a pactului de ciuntire a tarii) si agresat (de trupele romane) asta din urma numai ca raspuns (tardiv zic eu) la agresiune.

Romani asta va este destinul: vasali. La turci, polonezi, austrieci, unguri, rusi, UE, NATO. Ultimele le adaog pe lista pentru ca ne asumam obligatia de a fi infanteristii lor, de a le cumpara fierele vechi (fregate, avioane, rachete) pe bani inzeciti, de a muncii pe doi bani in producerea noilor lor nave (santierul naval Galati) , de a sta carne de tun in caz ca rusnacii vor iar la Paris si lista poate continua. Despre UE ce sa zic, romanii muncesc pe bani putini intru bunastarea patronilor vest-europeni (fie la noi fie la ei in tara), platesc bani gramada pe fierele lor vechi, si dam avutia tarii pe gratis: paduri vandute ca busteni, aurul de la Baia Mare, Rosia Montana,   intreprinderi fiabile falimentate ca sa nu existe concurenta, sina de cale ferata exportata ca fier vechi si lista poate continua la nesfarsit

Romania este o tara bogata, condusa de romani slabi. De la venirea lui Carol I (1866-1914) pana la trimiterea tezaurului la rusi Romania a avut capacitatea de a strange un tezaur. Tezaur dus inspre pastrare la rusi unde a si ramas pana in ziua de azi. Pana in 1945 s-a strans un al doilea tezaur care si el abia de a scapat sa nu fie si el „pus la pastare”. La asta adaugati datoria de care Germania se face ca uita din intelegerile dintre Banca Nationala a Romaniei si Casa de Compensaţie din Germania (actualizat vreo 18 miliarde euro). Adaugati jaful facut de rusi sub numele de „compensatii de razboi”, adaugati risipa de resurse si oameni din timpul comunismului si jaful de la „lovilutia”  din ’89  incoace. Zau ca mai bine ne conduc altii, de exemplu germanii cunoscuti mai apoi ca si regii Carol I si Ferdinand I care si-au dovedit pe deplin devotamentul si iubirea pentru Romania.

PS Mihai asta de Romania este roman si nu german

hai sa ne-auzim cu bine, ca nu avem ce face.

i – http://www.tkinter.smig.net/romania/References/SelloutToStalin/index.htm

Reclame
Categorii:politichia Etichete:,
  1. 24/06/2011 la 22:38

    O sa vina ea si vremea noastra !

  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: