Prima pagină > de prin net adunate, sfortele armate > China face elicopter stealth

China face elicopter stealth


Helicea minune, mancatzas

Bre, nu stiu daca ati auzit de la hotnews care stie de laFoxNews ca cica pakistanejii suparati si ofticati pe americani au adus asa dea naibii inginerii chinezi sa faca poze, sa masoare cu sublerul si chiar mai rau: sa preleveze monstre din jucaria „stealth” care a ramas bucatele in curte la Osama in Abbottabad. Evident ca asta a fost dupa ce americanii au cerut cu insitenta sa ramana doar intre ei ..

Ce prevad eu in viitor la pakistanezi? Tata Omidoiu, prezicator fara atestat si maestru adjutant la majia albastra le prevede un viitor minunat, intr-un loc cu verdeata si plin de fecioare. Nu de alta dar au dat-o cotita rau pakistanezii. Acum cumpara avioane de la aia cu ochii oblici, ajuta pe talibanistanezi, dau cu taraita drumul la convoaiele americane..

Arsenalul nuclear al pakistanului (al de e tinut pe bucatele sa nu le foloseasca teroristii) a rasarit din fratia cu China, ca sa tina in sah  India, adversar comun. India in shimb merge pe mana ruseasca/britanica/americana/etc adica oricine e dispus sa vanza armament. Evident ca au testat jucariile si tactici in ciocniri de frontiera:  China-India, India-Pakistan, si cat pe ce o cafteala Pakistan-Iran, adica pana la urma toata lumea cu toata lumea.

Reclame
  1. 16/08/2011 la 17:11

    Nu stiu de ce am eu impresia ca amerlocii s-au cam saturat de duplicitatea pakistanezilor si pregatesc solutii pentru viitor .

  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: